Aansprakelijkheid
Deelname aan de Profielloop is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.

Aanvang
De Profielloop is op zondag 17 september 2017. De start van de eerste afstand is om 10.30 u. Het volledige, actuele programma is na te lezen via http://www.profielloop.nl/programma.

Afstanden
De Profielloop kent 5 onderdelen. Een kidsrun van 1 km, een hardloopronde van 5.5 km, een hardloopronde van 10.5 km, een wandelronde van 6.5 km en een wandelronde van 11.5 km. De afstanden zijn NIET officieel gemeten en kunnen derhalve afwijken!

Annuleren

Wanneer u uw inschrijving voor de Profielloop wilt annuleren, verzoeken wij u om dit te mailen naar profielloop@gmail.com. Er vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats.

Betaling
Het inschrijfgeld (inclusief fruit en koffie/thee) bedraagt:

- Kidsrun - 1,00 euro

- 5.5 km wandelen - 2,50 euro

- 5.5 km hardlopen - 3,50 euro

- 10 km wandelen - 3,50 euro

- 10 km hardlopen - 5,00 euro

Bij voor-inschrijving betaalt u dit bedrag via Ideal, bij inschrijven op de dag zelf betaalt u dit bedrag +1 euro contant bij het inschrijfbureau.

Contactgegevens
Mail: profielloop@gmail.com

Telefoon; 06-39000145

Deelnemersinformatie

Deelnemers worden via de mail op de hoogte gehouden van belangrijke zaken omtrent de Profielloop

Drank onderweg en na afloop
Bij de finish is er voor alle deelnemers drinken aanwezig. Onderweg is er één waterpost, gelegen op ongeveer op de helft van het parcours. Dit is op alle routes het geval. Bij warm weer zullen er extra maatregelen worden getroffen.

Duurzaamheid
De Profielloop zal zoveel mogelijk op duurzame wijze georganiseerd worden. We verzoeken de deelnemers zoveel mogelijk op de fiets te komen of te carpoolen. Tevens het vriendelijke verzoek aan alle deelnemers en bezoekers om geen afval op het parcours achter te laten. We laten het parcours schoon achter.

Foto´s
We proberen alle deelnemers gedurende de Profielloop te fotograferen. In de loop van de week na het evenement kunt u alle foto’s op onze website bekijken en gratis downloaden.

Garderobe
In de kleedkamers van VV Irene kunnen jassen etc. worden achtergelaten. Deze kleedkamers zijn onbewaakt! Neem dus geen waardevolle spullen mee. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor ontvreemding, verloren gaan of beschadiging van eigendommen van de deelnemers en bezoekers.

Horeca
Op het start/finish terrein is de kantine van VV Irene geopend.

Inschrijven
De voorinschrijving is geopend van 1 mei tot en met 15 september. Inschrijven kan ook op de dag van het evenement.

Kleedruimte
Op het start/finish terrein zijn kleedruimtes aanwezig voor dames en heren. Er zijn ook douches aanwezig! 

Medische hulpverlening
Op het start-/finishterrein zijn EHBO’ ers aanwezig om te zorgen voor de juiste medische zorg. Op het parcours zijn fietsers die de EHBO kunnen bellen wanneer nodig.

Nieuwsbrieven
Als u zich inschrijft via internet en een geldig e-mailadres aan ons doorgeeft, krijgt u een aantal keer digitale nieuwsbrieven met daarin informatie over de Profielloop en aanverwante zaken.

Parcours
Het parcours van de Profielloop wordt gekenmerkd door haar variatie. Mooie stukken over smalle paden langs de Dommel, een stuk door het bos, zandpaden langs de maïsvelden en enkele verharde stukken! Er zijn meer dan genoeg verkeersregelaars aanwezig, maar door het unieke parcours, is deze niet geheel verkeervrij.

Parkeren
Zie www.profielloop.nl/bereikbaarheid.

Prijzen
Op elke hardloopafstand zijn er prijzen te winnen voor de snelste drie dames en snelste drie heren. Bij de Kidsrun zijn er ook enkele mooie prijzen te winnen. Voor alle deelnemers (zowel hardlopers als wandelaars) is er een mooie herinnering!

Routebeschrijving

Zie www.profielloop.nl/bereikbaarheid.

Shirt

Bij het inschrijven voor de Profielloop kan men ook het Profielloop-Shirt bestellen. Dit is mogelijk tot 1 september. De shirts zullen worden uitgereikt bij het startbureau op 17 september. De T-Shirts zijn uitermate geschikt voor sporten!

Tijdregistratie
Er is tijdsregistratie aanwezig voor de hardlopers. Enkele dagen na afloop van de Profielloop zullen de uitslagen op deze site worden gepubliceerd.

Toiletten
Toitelletten zijn aanwezig in de kantine van VV Irene.

Uitslagen
Enkele dagen na afloop van het evenement zijn de uitslagen terug te vinden op deze website en via www.uitslagen.nl .