Deelnemersinformatie Profielloop 2018

Aansprakelijkheid
Deelname aan de Profielloop is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.

Aanvang
Volgt z.s.m.

Afstanden
Volgt z.s.m.

Annuleren

Wanneer u uw inschrijving voor de Profielloop wilt annuleren, verzoeken wij u om dit te mailen naar profielloop@gmail.com. Er vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats.

Betaling
Het inschrijfgeld (inclusief fruit en koffie/thee) bedraagt:

 

Volgt z.s.m.

Bij voor-inschrijving betaalt u dit bedrag via Ideal, bij inschrijven op de dag zelf betaalt u dit bedrag +1 euro contant bij het inschrijfbureau.

Contactgegevens
Mail: organisatie@profielloop.nl 

Telefoon; 06-39000145

Deelnemersinformatie

Deelnemers worden via de mail op de hoogte gehouden van belangrijke zaken omtrent de Profielloop

Drank onderweg en na afloop
Volgt z.s.m.

Duurzaamheid
De Profielloop zal zoveel mogelijk op duurzame wijze georganiseerd worden. We verzoeken de deelnemers zoveel mogelijk op de fiets te komen of te carpoolen. Tevens het vriendelijke verzoek aan alle deelnemers en bezoekers om geen afval op het parcours achter te laten. We laten het parcours schoon achter.

Foto´s
We proberen alle deelnemers gedurende de Profielloop te fotograferen. In de loop van de week na het evenement kunt u alle foto’s op onze website bekijken en gratis downloaden.

Garderobe
In de kleedkamers van VV Irene kunnen jassen etc. worden achtergelaten. Deze kleedkamers zijn onbewaakt! Neem dus geen waardevolle spullen mee. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor ontvreemding, verloren gaan of beschadiging van eigendommen van de deelnemers en bezoekers.

Horeca
Op het start/finish terrein is de kantine van VV Irene geopend.

Inschrijven
Volgt z.s.m.

Kleedruimte
Op het start/finish terrein zijn kleedruimtes aanwezig voor dames en heren. Er zijn ook douches aanwezig! 

Medische hulpverlening
Op het start-/finishterrein zijn EHBO’ ers aanwezig om te zorgen voor de juiste medische zorg. Op het parcours zijn fietsers die de EHBO kunnen bellen wanneer nodig.

Nieuwsbrieven
Als u zich inschrijft via internet en een geldig e-mailadres aan ons doorgeeft, krijgt u een aantal keer digitale nieuwsbrieven met daarin informatie over de Profielloop en aanverwante zaken.

Parcours
Het parcours van de Profielloop wordt gekenmerkd door haar variatie. Mooie stukken over paden langs de Dommel, een stuk door het bos, zandpaden langs de maïsvelden en enkele verharde stukken! Er zijn meer dan genoeg verkeersregelaars aanwezig, maar door het unieke parcours, is deze niet geheel verkeervrij.

Parkeren
Zie www.profielloop.nl/bereikbaarheid.

Prijzen
Op elke hardloopafstand zijn er prijzen te winnen voor de snelste drie dames en snelste drie heren. Bij de Kidsrun zijn er ook enkele mooie prijzen te winnen. Voor alle deelnemers (zowel hardlopers als wandelaars) is er een mooie herinnering!

Routebeschrijving

Zie www.profielloop.nl/bereikbaarheid.

 

Tijdregistratie
Er is tijdsregistratie aanwezig voor de hardlopers. Enkele dagen na afloop van de Profielloop zullen de uitslagen op deze site worden gepubliceerd.

Toiletten
Toitelletten zijn aanwezig in de kantine van VV Irene.

Uitslagen
Zo spoedig mogelijk na afloop van het evenement zijn de uitslagen terug te vinden op deze website en via www.uitslagen.nl .